Style & Coloré krijtverf

Krijtverf van Style & Coloréheeft de prachtige matte uitstraling die past bij oude meubels en een nostalgisch interieur. Echt oude, geverfde meubels zijn immers ook vaak mat doordat ze de tand des tijds hebben doorstaan. De zachte kleuren van weleer versterken dat effect. Voor onze krijtverf heeft onze kleurenmaker dan een passend kleurenpalet ontwikkeld. Ze zijn onderling goed te combineren en kunnen zo verrassende effecten opleveren.

Krijtverf is een onmisbaar product voor creatieve mensen die oude meubels een tweede leven gunnen of nieuwe meubels een doorleefd uiterlijk willen geven.

Krijtverf: nostalgische sfeer

De hang naar het verleden is niet te missen in de interieurtrends. Woonbladen en interieurwinkels laten dat ook zien in hun aanbod. Meubels die doen denken aan grootmoeders tijd geven menig interieur tegenwoordig een nostalgische sfeer.

Wie zich laat inspireren door deze trend kan eenvoudig zelf aan de slag met krijtverf. Een oud meubel dat op zolder staat of op een rommelmarkt wordt gevonden, verandert dankzij krijtverf namelijk moeiteloos in een moderne aanwinst voor het interieur. De matte verf geeft meubels een bijna aaibaar uiterlijk en de zachte kleuren zorgen voor rust en warmte.

Krijtverf: eenvoudig te verwerken

Onze krijtverf op waterbasis is eenvoudig te verwerken, zowel met een kwast als met een roller. Elke doe-het-zelver kan dus aan de slag met krijtverf. Creatieve ideeën kunnen daardoor meteen omgezet worden in actie en al snel kunt u vol trots genieten van uw vernieuwde meubels en warme sfeer.

Krijtverf van Style & Coloré is bedoeld voor een ondergrond van hout en kan over bestaande verflagen aangebracht worden. Een voorbereiding die bestaat uit licht schuren en reinigen is voldoende voor een prachtig eindresultaat. Krijtverf is dus niet alleen mooi om te zien, maar ook prettig om mee te werken.

De krijtverf van Style & Coloréis zelfs gemakkelijk te reinigen, wat maar weinig mensen verwachten van een matte verf. Dat de verf nagenoeg geurloos is, maakt het werken met dit product ook een stuk plezieriger.

Krijtverf: diverse effecten

Tot slot kunnen met krijtverf verschillende effecten gecreëerd worden. Probeer gewoon eens wat technieken uit. Door de verf te verdunnen met water ontstaat bijvoorbeeld een transparant effect, wat uiteraard een stuk subtieler is dan een dekkende laag krijtverf. Maar de krijtverf van Style & Colorékan ook in meerdere lagen worden aangebracht, afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Krijtverf heeft vaak een waslaag nodig om de verf te beschermen, maar met de krijtverf van Style & Coloréis dat niet nodig. We zijn één van de weinige verffabrikanten met een krijtverf die deze bescherming niet nodig heeft. Het weglaten van was maakt uw meubels uiteraard eenvoudig overschilderbaar.

De krijtverf van Style & Coloréis uitstekend te combineren met onze matte lak en muurverf kalkmat.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze kleurenkaart!


Bel voor meer info: +31 (0)528 - 27 37 25
Smirnoffstraat 12 - 7903 AX Hoogeveen